Szkodliwość palenia tytoniu dla życia doczesnego i wiecznego / Dariusz Adamczyk. - Adamczyk, Dariusz (1970- )
1. Dym tytoniowy a zdrowie. 2. Uzależnienie i zniewolenie palacza. 3. Palenie jako problem etyczno-moralny.