[Ulotka] Koncert (recital skrzypcowy) Ireny Dubiskiej / Polskie Towarzystwo Muzyczne w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1935)
Ulotka informująca o koncercie Ireny Dubiskiej i Marii Wiłkomirskiej w hotelu Danziger Hof, 3.09.1935 roku.