Zawody piłki nożnej Skra Warszawa-Nit Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce w na Stadionie Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu w sierpniu 1946 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne