Ex-Libris Izby Pamiątkowej Adama Grzymały Siedleckiego / [Roman Chamski]. - Chamski, Roman (1950- ). (1968)
Pośrodku głowa mężczyzny - A. Grzymały Siedleckiego, wokoło napis: Ex-Libris Izby Pamiątkowej Adama Grzymały Siedleckiego.