Ex Libris W. K. De Bruijn / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1983)
Przedstawia pod manswerkiem fragment architektury gotyckiej, u dołu napis: Ex Libris W. K. De Bruijn. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.