[Afisz. Incipit:] W ramach Tygodnia Przyjaźni Polsko-Węgierskiej odbędzie się Wieczór Tańca Węgierskiego wystąpi węgierski zespół taneczny Nekosz ... / Społeczna Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wydarzeniu 24.11.1948 r. w sali Teatru Kameralnego w Sopocie.