[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na skutek pisma ... - Brzezowski, S.; Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elbląg : Zarząd Miejski w Elblągu, 1948)
Afisz informujący o spędzie klaczy i ich licencjonowaniu 28.05.1948 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła