[Afisz. Incipit] Lekkoatletyczne Mistrzostwa Polski na program złożą się: 5-cio bój kobiet 10-cio bój mężczyzn Bieg Maratoński ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach, które odbyły się 29-30.09.1951 r. na boisku Agrikola w Elblągu. Zawody zostały zorganizowane przez Koła Sportowe ZS "Stal" Elbląg.
Keywords: Lekkoatletyka -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.