Powiatowe Święto Przysposobienia Wojskowego : połączone z obchodem 8-ej rocznicy "Cudu nad Wisłą". (Tczew : [wydawca nieznany], 1928)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: Warszawa, Bitwa (1920) -- rocznice -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1900-1945 -- źródła