[Kompozycja] - Lütcke, Willy (1905-1982) ([Miejsce nieznane] : [nakładem własnym autora], 1972)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną złożoną z czarnych plam i linii.
Tytuł nadany przez katalogującego.
W prawym dolnym rogu kompozycji sygnatura autora i data.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1970-2000.