Ubezpieczenia społeczne - składki, zasiłki (Pressbublica sp., 2003)
Porady i przepisy prawne dotyczące składek oraz zasiłków : chorobowych, macierzyńskich, opiekuńczych, rodzinnych, pielęgnacyjnych i wychowawczych.