Matka chrzestna "Marszałka Goworowa" Waleria Aristowa - żona ambasadora ZSRR - w chwili przecięcia liny - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Walerię Aristową podczas wodowania statku "Marszałek Goworow" w stoczni Komuny Paryskiej w Gdyni, 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Wodowanie -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa