Gdańsk : Spichlerze nad Motławą / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1975)
Przedstawia spichlerze nad Motławą w Gdańsku, widok z mostu na Podwalu Przedmiejskim w kierunku południowym.