Ex libris Gino Sabattini HX. - Hasevič, Nìl (1905-1952) (1939)
Przedstawia jeźdźca na koniu z psami, w głębi dziewczyna z jelonkiem. U góry napis: "ex libris", niżej "Gino Sabattini". Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.