[Afisz. Incipit] Biuro Pośrednictwa Handlowego w Elblągu ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz reklamujacy biuro przy ul. Grunwaldzkiej 33 w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.