[Afisz. Incipit] Związek Inwalidów Wojennych Zarząd Oddziału w Malborku zwołuje Zebranie Informacyjne ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o zebraniu w grudniu 1957 r.
Keywords: Związek Inwalidów Wojennych Rzeczypospolitej Polskiej -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.