Obywatele! Dzien 22 lipca jest dniem "Święta Odrodzenia". (Malbork : [s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce w Malborku.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła