Exlibris Loskina / O. Samosûk. - Samosûk, Olga (1958- ). ([wydawca nieznany], 2008)
Przedstawia na tle kwadratowych kafli dwóch antycznych zapaśników. Pionowy napis z lewej strony: Exlibris, z prawej Loskina. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data, niżej dwa ślepe wyciski, jeden prostokątny z pięcioma kółkami i napisem: Olimpik Games Chin 2008; drugi okrągły.