Letnie wycieczki morskie 1934 - Glinicki, Zygmunt (1898-1940).; Polskie Transatlantyckie Towarzystwo Okrętowe. Linia Gdynia-Ameryka. (Warszawa : Polskie Transatlantyckie Towarzystwo Okrętowe, 1934)
Folder reklamujący linie w sezonie 1934 r.
W środku folderu dwustronna ulotka Kalendarzyk Wycieczek Morskich.
Keywords: Podróże morskie -- 1900-1945.