Targ w Sopocie - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006). ([Sopot], 1957)
Przedstawia plac targowy i ludzi przy straganach.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- w sztuce