[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 26-go maja 1946 roku ... odbędzie się ... Akademia z okazji Dnia Matki. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o Akademii w sali Teatru Miejskiego we Wrzeszczu.