[Afisz teatralny. Incipit:] W sali Teatru Marynarki Wojennej "Fregata" ... dana będzie parpremiera sztuki z życia Juliusza Słowackiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przestawieniu "Genewa Paquis 10" październik 1947; reżyseria Halina Gallowa.