[Zaproszenie. Incipit] Rodzina Salezjańska w Rumii w Salezjańskie Jubileuszowe Święto po raz pierwszy w hołdzie imieninowym ku czci ... Feliksa Żołnowskiego ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie wraz z programem na uroczystości, które miały miejsce w Rumi 30.05.1948 r.