XII Ogólnopolski Nadbałtycki Rajd Turystyczny na trasach pieszych, kolarskich i motorowych zakończeniem w Wieżycy / Polskie Towarzystwo Turystyczno-Krajoznawcze Oddział Morski w Gdyni. ([s.n.], 1967)
Afisz inf. o rajdzie 25.06-02.07.1967 r.