Zygmunt Krasiński - Nie-boska komedia - Sadowski, Wiktor (1956- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 2011)
Głowa postaci na czarnym tle. Na pierwszym planie trzy czerwone pasy.
Wg: http://www.teatrwybrzeze.pl/#/spektakle/nie-boska-komedia [Premiera 13 listopada 2011].
Inform. o autorze wg: http://www.poster.pl/poster/sadowski_wiktor_nie_boska