[Afisz. Incipit] Kurs Kierowców Samochodowych przy Wydziale Motoryzacji U.W.G. rozpoczyna się dnia 9 sierpnia 1947 r. ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.