[Afisz. Incipit] Zarządzenie starosty kościerskiego w sprawie "Akcji czystość". ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o akcji czystości w starostwie kościerskim w dniach 14-30 kwietnia 1950 roku.