Uchwała Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" Uniwersytetu Jagiellońskiego z 16 maja 1991 r. / Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Uniwersytetu Jagiellońskiego. (s.n.], 1991)
Afisz z treścią uchwały.