Disco Story - Jan Pišta. ([wydawca nieznany], 1983)
Plakat informujący o spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1983 r. Plakat w kolorystyce bieli i czerwieni przedstawia płytę winylową i gramofon. Reżyseria Jerzy Afanasjew, scenografia Łucja Sobczak, opracowanie muzyczne Jerzy Partyka, w roli discjockey'a Andrzej Pieczyński.