[Zaproszenie. Incipit] Wszyscy członk. chóru "Auxilium" spieszą ... na Wieczorek Towarzyski ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na Wieczorek 11.07.1948 w salach zakł. X. X. Salezjanów w Rumi-Zagórzu.