Geowizualizacja zasobów dziedzictwa kulturowego w Internecie [7 września 2010 r., Sala Balowa Archiwum Głównego Akt Dawnych, ul. Długa 7, Warszawa / NASK etc.]. (NASK, 2010)
Zaprezentowano aplikację internetową umożliwiającą oglądanie i analizę zabytków dostępnych z poziomu mapy.