Rozporządzenie porządkowe wojewody gdańskiego z dnia 8 stycznia 1947 r. : w sprawie zakazu sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych w dniach 17, 18 i 19 stycznia 1947 r. / Stanisław Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) (Wojewoda Gdański, 1947)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży i wyszynku alkoholu na terenie województwa gdańskiego w dniach 17-19 stycznia 1947 r.