Wrzeszcz ul[ica] Wyspiańskiego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia kamienicę nr 24 na ulicy Wyspiańskiego w Gdańsku - Wrzeszczu, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie, autor wg pieczątki.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie