Ex Libris Dr. M. Obtułowicza : Książek Nie Pożyczam / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1942)
W ozdobnej owalnej ramie, widok chaty na tle gór, u dołu napis: Ex Libris Dr. M. Obtułowicza, niżej: Książek Nie Pożyczam, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.