Ex Libris Alois Chvála [Morávek]. - Morávek, Antonín (1896-1959) (s.n., 1932)
Przedstawia dwa klocki drukarskie z inicjałami A. Ch., między nimi kałamarz i gęsie pióro, u dołu napis: Ex Libris Alois Chvála.