Kalendarz Polski, Ruski i Astronomiczno-Gospodarski : na rok ... [...] / podług układu Franciszka Xawerego Ryszkowskiego ; dla wschodniey i zachodniey Galicyi przez Piotra Kandianiego wyrachowany. - Kandiani, Piotr; Koch, Rudolf Bogumił (1771-po 1854) ([s. n.], 1806)
Zaw.: "święta ruchome podług obrządku Kościoła Rzymskiego i Ruskiego; wrotów kalendarskich liczby" [ekstrakt tyt.].