Deutschnationale Volkspartei : Landesverband Danzig. (Danzig : [s.n., 1927)
Druk zachęcający do głosowania na Deutschnationale Volkspartei prawdopodobnie z wyborów do gdańskiego Senatu w 1927 r.
Keywords: Deutschnationale Volkspartei -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.