Diagnoza nasilenia objawów uzależnienia od alkoholu za pomocą skali rozwoju uzależnienia od alkoholu : wstępna prezentacja narzędzia / Barbara Bętkowska-Korpała, Jacek Kasprzak. - Bętkowska-Korpała, Barbara
Skala Rozwoju Uzależnienia od Alkoholu (SRUA), właściwości psychometryczne skali.