Diagnoza nasilenia objawów uzależnienia od alkoholu za pomocą skali rozwoju uzależnienia od alkoholu : wstępna prezentacja narzędzia - Bętkowska-Korpała, Barbara; Kasprzak, Jacek (2013)
Skala Rozwoju Uzależnienia od Alkoholu (SRUA), właściwości psychometryczne skali.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustrację.
Bibliografia na stronach 64-65.