Niebywała atrakcja od 15. XII. 1947 r. Władzio Zwirlicz - Klub Marynarki Wojennej "Riwiera" (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o występach.
Keywords: Kawiarnie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne