Exlibris O. Premstaller / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1958)
Chłopiec ze strzykawką w ręku siedzący na świni, do której ogona przywiązana wstążka z napisem: Exlibris, u dołu napis: O. Premstaller. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.