[Gdańsk, kamienica przy ul. Kładki 19] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia nieistniejący dziś dom przy ul. Kładki (niem. Holzgasse) 19, widok od ul. Św. Trójcy, ok. 1943 r.