[Gdańsk, kamienica przy ul. Kładki 19] - Müller, Hubert (architekt).; Michaelis, Mathias (Pforzheim, 2013)
Przedstawia nieistniejący dziś dom przy ul. Kładki (niem. Holzgasse) 19, widok od ul. Św. Trójcy, ok. 1943 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia.
Odbitka wykonana przez Mathiasa Michaelis w 2013 r. ze zdjęcia Huberta Müllera.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie