Modernizm i awangarda - razem czy osobno? - Browarny, Wojciech (1970- ).; Orska, Joanna (filologia polska). (2006)
Recenzja książki: Przełom awangardowy w dwudziestowiecznym modernizmie w Polsce / Joanna Orska. Kraków, 2004.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.