Stanisław Ignacy Witkiewicz - Szewcy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 7.11.1981 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie Teatru Wybrzeże. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk. Muzyka Andrzej Głowiński.