Ulica Księdza Mariana Góreckiego 9, 8 - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1992)
Przedstawia kamienice nr 9-8 przy ulicy Księdza Mariana Góreckiego w Gdańsku Nowym Porcie, 1992 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie