Atrakcyjno-Humorystyczny Mecz Piłki Nożnej Old-Boyów Ligowych Kominiarze-Piekarze. ([s.n.], 1953)
Afisz inf. o meczu na stadionie "Budowlanych" w Gdańsku-Wrzeszczu oraz o wieczorku tanecznym w Sali Rzeźni Miejskiej przy Angielska Grobla 26.09.1953 r.