Atrakcyjno-Humorystyczny Mecz Piłki Nożnej Old-Boyów Ligowych Kominiarze-Piekarze. (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o meczu na stadionie "Budowlanych" w Gdańsku-Wrzeszczu oraz o wieczorku tanecznym w Sali Rzeźni Miejskiej przy Angielska Grobla 26.09.1953 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa powojenna -- Polska -- Warszawa -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła