Andrea Olszovoski. ([Wiedeń], 1674)
Przedstawia Antoniego Olszowskiego , popiersie 3/4 w prawo w owalnej ramie na prostokątnym tle.
Pod kompozycją w owalnej ramce tytuł w prostokątnym obramowaniu.
Data i miejsce powstania na podstawie bibliografii.
Katalog portretów osobistości polskich i obcych w Polsce działających, t. 3, L-O
Keywords: Olszowski, Andrzej -- (1621-1677); Prymasi; Grafika austriacka; Miedzioryt