[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Kultury Fizycznej w Gdańsku urządza ... święto kultury fizycznej ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezie 18.06.1950 na Stadionie Miejskim w Gdańsku Wrzeszczu.